Foto GaleriYaşamOrmanları ve AVM'yi yaktılar: Kundakçıların parası Fransa'dan!

Ormanları ve AVM'yi yaktılar: Kundakçıların parası Fransa'dan!

10 / 10 Ormanları ve AVM'yi yaktılar: Kundakçıların parası Fransa'dan!
14 Şubat 2024 - 17:07

12 ŞÜPHELİYE AYRI AYRI 2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VE 47 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

İddianamede, şüpheliler Sinan Aslan, Yusuf Edis, Yusuf Sürer, Veysel Elboğa, Serhat Doğan, Özgür Günez, Muhammet Yanıt, Mehmet Oktay Yılmaz, Mehmet İhsan Güney, Mehmet Emin Yıldırım, Fethullah Arslan ve Alişan bulut hakkında "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak", "Terör amacıyla orman yakma", "Tehlikeli maddelerin izinsiz olarak bulundurulması veya el değiştirmesi", "Mala zarar verme" ve “Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarından ayrı ayrı 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 16'şar yıl 6 'şar yıldan 47'şer yıla kadar hapis cezası istendi. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianame kapsamında sanıkların yargılamasına ilerleyen günlerde başlanacak.

18 YAŞINDAN KÜÇÜK 3 SANIĞA 44’ER YILDAN 61’ER YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Olaylarda 18 yaşından küçük olan B.Ç., Ç.K. ve D.B. hakkında ise ayrı bir iddianame düzenlendi. 18 yaşından küçük 3 şüpheli hakkında aynı suçlardan 44'er yıl 6'şar aydan 61'er yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talep edildi. İddianame İstanbul Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster