Foto GaleriMagazinOnlara mı kaldı benim seksiliğim?

Onlara mı kaldı benim seksiliğim?

3 / 9 Onlara mı kaldı benim seksiliğim?
01 Ekim 2016 - 07:55

Sizinki biraz eğlendirmenin ötesinde duruyor. Uzun süredir ortalarda yoksunuz, biraz araştırınca bu geçen zamanda komşunuza kafa attığınıza, Instagram’dan takipçilerinize hakaret ettiğinize ilişkin haberler karşıma çıktı... Nedir sizin derdiniz?

- Hayatım, ben onların hiçbirini durup dururken yapmıyorum. Bir ben miyim komşusuyla kavga eden? Tamam belki benim gibi kafa atan yok ama adam karısına çok sataşıyordu ve bir birikim vardı, tartıştık, ben de kafa attım! Instagram’da yaşanana gelirsek... O uygulamaya daha yeni katılmıştım. “Çok seksisin”, “Dudakların güzel” diyenlere önceleri sustum. Ama bir süre sonra dergilerdeki kadın olmadığımı göstermem gerektiğini düşündüm, küfrü bastım. Onlara mı kaldı benim seksiliğim?

Vaktiyle ‘Condom’ isimli bir şarkı söylediniz. Günümüz Türkiye’sinde bu şarkıyı söyleyebilir miydiniz?

- O zamanlar AKP yeni seçilmişti. Şimdi Cumhurbaşkanımız “Üç çocuk istiyorum” diyor. O yüzden herhalde söyleyemem. Ama AKP’nin çalışmalarını beğeniyorum.

E o zaman neden üç çocuk yapmadınız?

- Henüz baba yok. Tek başıma da yapamam değil mi?


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster