Foto GaleriMagazin91 yaşındaki bir güzellik kraliçesinin olağanüstü hikayesi

91 yaşındaki bir güzellik kraliçesinin olağanüstü hikayesi

3 / 7 91 yaşındaki bir güzellik kraliçesinin olağanüstü hikayesi
26 Temmuz 2017 - 07:59

Zatürre nedeniyle öldüğü sanılan Kristina morga kaldırıldı. Şansına bir hemşire hareket ettiğini ve hayatta olduğunu fark etti. İyileştiğinde erkek kardeşleri Teddy ve Chester'ı askeri okula, 8 yaşındaki kız kardeşi Natalie'yi de Afrika'daki bir yetimhaneye gönderdi.

Batı'daki Polonya ordusuna katılıp şoför olmak istiyordu. 18 yaşındaki genç kadın, kendini 19 yaşında göstererek orduya katıldı. Şoför olamasa da, Irak'ta bir hemşirenin yanına yardımcı olarak gönderildi.

Ordudaki beş yılının ardından Kral George madalyasına layık görüldü. Irak'ta babasıyla tekrar bir araya geldi ve Kudüs'e yerleştiler.

Babasıyla beraber Nazi bombacılarının sürekli tehdidi altında orduyla beraber Akdeniz'i geçtiler. Roma'nın güneyinde Monte Cassino Muharebesi'ne katıldılar.

Annesi sıtmadan öldü, kardeşinden haber alamadı

Hemşirelik yaparken, bacağından yaralanan asker Stanley Slovikovski ile, yani ilk eşiyle tanıştı. Savaş bittiğinde Kristina ve Stanley İngiltere'ye yerleşti. Yıllar sonra Kristina, babası ve kardeşleri buluşabildi. Ancak yıllar sonra annesinin sıtmadan öldüğünü öğrendi.

Özbekistan'da bıraktığı ablası Alice'den bir daha haber alamadı. Ancak halen yaşadığına inanıyor Kristina.

Kristina 1945'te Stanley Slovikovski ile evlendi. Savaş travması nedeniyle alkol sorunu yaşayan Kristina'nın eşi Stanley 1949'da hayatını kaybederek kadını çok az para ve üç çocukla arkasında bıraktı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster