Foto GaleriYaşamÖküz Yılı'na girmek için büyük göç başladı

Öküz Yılı'na girmek için büyük göç başladı

5 / 11 Öküz Yılı'na girmek için büyük göç başladı
11 Şubat 2021 - 17:49

BAHAR BAYRAMI AYNI ZAMANDA ÇİN EKONOMİSİNİ YANSITAN BİR GÖSTERGE

Bahar BayramI, 37 yıldır Çinlilerin bayram kutlamalarının çok önemli bir parçasını oluşturuyor. Bahar Bayramı, sadece bir sanat gösterisi değil, aynı zamanda Çin ekonomisini yansıtan bir gösterge. Bahar Bayramı, 1983 yılında ilk defa Çin’in resmi televizyon kanalı CCTV’de gösterilmiş ve hemen izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştı. O yıldan beri 37 kere düzenlendi.

1984 yılında ilk defa bir yerel saat markası galanın ticari sponsorluğunu üstlendi. 1980’li yıllarda galanın sponsorları genellikle saat şirketleri iken, ‘90’lı yıllarda sponsorlar beyaz eşya ve bisiklet şirketleri oldu. İnternetin gelişmesinden önce sponsorlar arasında süt, içecek ve elektrikli ev aletleri şirketleri hakim bir durumdaydı. Son yıllarda bilişim sektörünün hızla gelişmesiyle birlikte, Bahar Bayramı Galası da Çinli teknoloji devlerinin büyük rekabet platformu haline geldi. Bu değişim, Çin ekonomisinin yaklaşık 40 senelik gelişimini de yansıtıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster