Foto GaleriYaşamNe yorgunluk bırakıyor ne de bitkinlik: Halsizliği bitiren besin!

Ne yorgunluk bırakıyor ne de bitkinlik: Halsizliği bitiren besin!

2 / 15 Ne yorgunluk bırakıyor ne de bitkinlik: Halsizliği bitiren besin!
09 Ekim 2023 - 09:34

Ispanak, kış aylarında en sık tüketilen sebzeler arasında yerini alır. Ispanak, sebze yemeği olarak tüketilmenin yanı sıra çiğ olarak salatalarda da kullanılabilir. Ayrıca ıspanak, antienflamatuar ve hastalıklara karşı koruyan antioksidanları içerir. Flavonoidler sayesinde kansere, kardiyovasküler ve inflamatuar hastalıklara karşı koruyabilir.

Vücudun performansını artırmayı sağlayan besin öğelerini barındırır. Ispanağın içeriğindeki potasyum ile magnezyum gibi mineraller yorgunluk ve halsizliğin giderilmesini sağlar. Yüksek oranda demir barındırır bu özelliği sayesinde kan hücreleri vücut hücrelerine oksijen iletir. Demir eksikliği ise halsizliğe yol açabilir. Haftada 3 kez ıspanak tüketmek; demir eksikliğinin giderilmesine ve enerji üretimini sağlamaya destek olabilir, hem enerji verir hem de kasların güçlenmesini sağlar.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster