Foto GaleriGündemMustafa Şentop, Tekirdağ'da depremzedeleri ziyaret etti

Mustafa Şentop, Tekirdağ'da depremzedeleri ziyaret etti

3 / 6 Mustafa Şentop, Tekirdağ'da depremzedeleri ziyaret etti
21 Mayıs 2023 - 22:25

Yardımların gönüllü işler olduğunu söyleyen Şentop,

"Devletimizin esasen buna ihtiyacı yok. Zaten her yerde bu tür imkanları tümüyle seferber etmiş durumdayız. Bunlar gönüllü işler, belediyelerinde üstlendiği tabi belediyelerde bütün milletimizin imkanlarını kullanıyorlar sonuç itibarı ile. Bu hepimizin ortak acısı, ortak ızdırabı. Depremde yaşananlar, sadece orada depreme maruz kalan vatandaşlarımızın değil. Bu anlayışla devlet kurumları, mahalli idareler, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, münferiden bütün vatandaşlarımız seferber olmuştu.

Biz de bu gözle bakıyorduk ama seçim sonrası istediğini elde edemeyen bazı siyasi bakış gözlerini bürümüş, kapatmış insanların bu tür davranışları hepimizi çok derinden yaraladı. Ben şimdi kendilerini ziyaret ettim. Hem geçmiş olsun dileklerimi ilettim, hem de bütün imkanlarımızla devletin bütün imkanları emrinizdedir dedim. Depremden zarar gören vatandaşlarımızın arzu ettikleri her şey karşılanacak" ifadelerini kullandı.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster