Foto GaleriTeknolojiMicrosoft yöneticisi anlattı: Bill Gates'in bana öğrettiği en önemli 3 ders...

Microsoft yöneticisi anlattı: Bill Gates'in bana öğrettiği en önemli 3 ders...

8 / 10 Microsoft yöneticisi anlattı: Bill Gates'in bana öğrettiği en önemli 3 ders...
03 Mayıs 2023 - 13:33

3. YOKTAN SENTEZLEYİN

Williams, Gates’ten öğrendiği üçüncü ders için de şunları söylüyor: “Ancak Bill’in en büyük yeteneği, bir dağınıklığı görme ve yapıyı bulma yeteneğiydi. Son derece karmaşık bir dizi gerçek ve görüşle yüzleşmek ve anlamı tam olarak belirlemek. Pek çok hiçten netliği sentezlemek.”

“Sayılamayacak kadar çok kez, Bill ile bir proje güncellemesindeydim ve bu beceriyi iş başında izledim. Takımlar onunla en az iki kez görüşürdü. Bir kez, proje başlangıcında işlerin mantıklı ve şirketin geri kalanıyla uyumlu olan iyi bir yöne gittiğinden emin olmak içindi. Ardından, hedeflere ulaşıldığını doğrulamak için yayınlanmadan kısa bir süre önce buluşacaklardı, çoğunlukla sadece Bill’in onay damgası için.”

“Bir ekip, son derece karmaşık bir dizi sorunu beraberinde getirir. Belki de çok fazla rekabetin olduğu ve pazara hitap etmek için çok çeşitli olası teknik fırsatların olduğu parçalanmış bir ürün pazarı olduğu için. Doğru yolda kilometrelerce veriye ve onlarca fikre sahip olacaklardı. ‘X’i yapıp bunu mu inşa etmemiz gerektiğine yoksa Y’ye yönelip bunu mu inşa etmemiz gerektiğine karar vermekte zorlanıyoruz’ derlerdi.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster