Foto GaleriYaşamMeteoroloji, İstanbul ve Ankara'yı uyardı: Yarına dikkat!

Meteoroloji, İstanbul ve Ankara'yı uyardı: Yarına dikkat!

2 / 9 Meteoroloji, İstanbul ve Ankara'yı uyardı: Yarına dikkat!
24 Ocak 2024 - 17:01

Bir süredir Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasının etkisi altında olan Türkiye için yeni bir uyarı yapıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürü Şahin Şahbaz, ülkemizin yeni bir soğuk ve yağışlı hava etkisi altına gireceğini açıkladı.

Haftalık hava tahmininde bulunan Şahin Şahbaz, fırtına, kar ve yağmur uyarısı yaptı. Soğuk ve yağışlı havanın Karadeniz üzerinden geldiğini açıklayan Meteoroloji Uzmanı Şahbaz, "Doğu Anadolu'nun güney ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun büyük bir kesiminde yarın da yağışlar devam edecek. Yağışlar, Doğu Anadolu'da genellikle karla karışık yağmur ve kar, Güneydoğu Anadolu'da ise yağmur şeklinde görülecek. Doğu Karadeniz'in kıyı kesiminde ise yine yağmur şeklinde yağışların yarın da devam etmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster