Foto GaleriMagazinMeghan Markle'ın babası: Ölüm döşeğinde sana yalvarıyorum!

Meghan Markle'ın babası: Ölüm döşeğinde sana yalvarıyorum!

3 / 10 Meghan Markle'ın babası: Ölüm döşeğinde sana yalvarıyorum!
01 Mayıs 2023 - 16:16

"ÖLÜM DÖŞEĞİNDE YALVARIYORUM"

Programda Thomas Markle, kızıyla yeniden bir araya gelmek ve iki torunuyla ilişki kurmak için "ölüm döşeğinde yalvardığını" söyledi. Meghan ile ilişkisinin olmamasını açıklayan baba Markle, "Bu büyük bir hayal kırıklığı ve her gün üzüyor beni" dedi. Torunlarını görmekten daha fazla hiçbir şeyi istemediğini söyleyen Thomas Markle, "Meghan Markle şimdi burada olsaydı ona ne söylerdiniz?" sorusu yöneltilince, "Hadi bir yere gidelim ve konuşalım. Sorun ne? Bunu nasıl düzeltebilirim?" diyeceğini söyledi.

"ANİDEN KAPI DIŞARI EDİLDİM"

Bir zamanlar çok yakın olduğunu söylediği bir kızını kaybetmenin sıkıntısını anlatan baba Markle, "Çocukluğu benimleydi. Ne zaman bir yere gidip bir şeyler yapma şansımız olsa, yapardık. Keşke oturup konuşabilsek. Keşke farklılıklarımızı çözebilseydik" dedi.

"Meghan beni seviyordu. Ben onun kahramanıyım. Ve aniden kapı dışarı edildim" diyen Thomas Markle, "Beni vurdu ve şimdi beni özlüyor" ifadesini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster