Foto GaleriGündemManavgat'taki kabusun haritası! Kahreden rakam...

Manavgat'taki kabusun haritası! Kahreden rakam...

2 / 4 Manavgat'taki kabusun haritası! Kahreden rakam...
02 Ağustos 2021 - 12:50

GTÜ'den yapılan açıklamada, Harita Mühendisliği Bölümü'nün Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da başlayan orman yangınının etkilediği alanların ve yangının en fazla etki gösterdiği ilçede meydana gelen değişimlerin tespiti amacıyla çalışma başlattığı belirtildi.

Harita Mühendisliği Uzaktan Algılama Anabilim Dalı'nda görevli öğretim üyeleri Prof. Dr. Taşkın Kavzoğlu, Prof. Dr. Umut Güneş Sefercik, Doç. Dr. İsmail Çölkesen ve Araştırma Görevlisi Muhammed Yusuf Öztürk'ten oluşan ekibin, optik ve termal uydu verilerine dayalı olarak analizler yaptığı vurgulanan açıklamada, yangının etkilediği alanın, İleri Uzaktan Algılama Teknoloji Laboratuvarı'nda optik ve termal uydu görüntüleri kullanılarak haritalandırıldığı bildirildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum02 Ağustos 2021 13:13

    Bazı ahmaklar ısrarla otel motel zırvaları yapıp gerçek sebebi göz ardı ettiler;   Demek ki gerçekten kanı bozuk art niyetli soysuz  kişilerin niyeti hep bozgunculuk!   Bekleyin şeref haysiyet fakirleri  hak ettiğinizi bulacaksınız.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster