Foto GaleriYaşamKayak heyecanı bu yıl da ilk Palandöken'de başlıyor!

Kayak heyecanı bu yıl da ilk Palandöken'de başlıyor!

6 / 6 Kayak heyecanı bu yıl da ilk Palandöken'de başlıyor!
25 Kasım 2023 - 12:30

"Filistin halkının yaşadığı soykırım nedeniyle eğlence olmayacak"

Yerli ve yabancı turistleri kente davet eden Sekmen, sezon hazırlıkları kapsamında otellerin yenilendiğini, bakım ve onarımlarının yapıldığını belirtti.

Misafirleri ağırlamaya hazır olduklarını vurgulayan Sekmen, şunları kaydetti:

"Şu anda pistlerimiz kayağa hazır vaziyette bekliyor. Suni karlama ve bir sezon öncesi kalanları pistlerimize yaymak suretiyle hazırlıklarımızı tamamladık. Teleferik ve telesiyej sistemlerimizi elden geçirdik, yenilenmesi gerekenleri yeniledik. Buraya gelen turistimiz rahat bir şekilde kayağını yapıp, keyfine bakacak. 29 Kasım Çarşamba günü kayağı başlatmış olacağız. Her yıl burada kültürel faaliyetler yapıyorduk, sanatçı getiriyorduk, winterferst yaparak kışa başlıyorduk fakat kardeş millet olarak gördüğümüz Filistin halkının yaşadığı soykırım dolayısıyla onlar sıkıntı içerisinde iken bizim burada eğlence yapmamız vicdanımıza sığmıyor. Bundan dolayı eğlence yapmıyoruz. Sezonu ilk açan ve son kapatan şehiriz, bu konuda gerekli hazırlıklarımız var. Diğer kayak merkezleri henüz kar yağmadığı ve diğer hazırlıklar olmadığı için erken açma imkanına sahip değiller. Biz böyle bir avantajı burada kullanıyoruz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster