Foto GaleriGündemJohnson'dan yeni bir skandal daha!

Johnson'dan yeni bir skandal daha!

4 / 7 Johnson'dan yeni bir skandal daha!
25 Ocak 2022 - 09:28

RAPOR BU HAFTA YAYINLANACAK

Ana muhalefetteki İşçi Partisi Lideri Sir Keir Starmer "Başbakanın kendi koyduğu kurallara uyması gerektiğine inanmadığını gösteren bir kanıt daha" dedi ve Johnson'ı istifaya davet etti.

BBC Türkçe'deki habere göre; Bu doğum günü etkinliğinin ortaya çıkmasından önce de Başbakan Boris Johnson, korona virüs kısıtlamaları sürerken Başbakanlık Konutu'nda düzenlenen en az bir partiye katıldığı için istifa baskısı altındaydı. İddialarla ilgili soruşturma raporunun bu hafta yayımlanması bekleniyor. Soruşturmayı yürüten Sue Gray'in raporunu hangi gün yayımlayacağı bilinmiyor. Johnson'ın eski başdanışmanı Dominic Cummings'in bugün Gray'in ekibine ifade vermesi bekleniyor. Hükümeti, Johhson'ın görevden ayrılmasını isteyen milletvekillerine karşı 'şantaj yapmaya çalışmakla' suçlayan iktidardaki Muhafazakar Parti'nin milletvekillerinden William Wragg de bu hafta polisle bir arfaya gelecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster