Foto GaleriYaşamDünyanın yaşam kalitesi en yüksek şehri

Dünyanın yaşam kalitesi en yüksek şehri

7 / 19 Dünyanın yaşam kalitesi en yüksek şehri
20 Mart 2018 - 16:41

Batı Avrupa şehirleri yaşam kalitesinde yükselişte

Mercer Yaşam Kalitesi Araştırması sonuçları kıtalar bazında değerlendirildiğinde; dünyanın yaşam kalitesi en yüksek şehirlerine ev sahipliği yapan Avrupa, listenin ilk sıralarında ağırlığını hissettirdi. Yerli ve yabancılara yüksek bir güvenlik seviyesi, iyi yapılandırılmış toplu taşıma, çeşitli kültür ve eğlence olanakları sunan Viyana, bir önceki araştırmada olduğu gibi yine en iyi yaşam kalitesine sahip şehir oldu. Listede, Almanya ve İsviçre kentleri de öne çıktı.

İlk 10’da bulunan Viyana ve Zürih’in yanı sıra Münih, Düsseldorf, Frankfurt, Cenevre, Kopenhag ve Basel yaşam kalitesi en yüksek şehirler olarak dikkat çekti. Sürekli olarak yüksek teknoloji altyapısına yatırım yapan ve kültürel olanaklarını tanıtan Münih, yetenekleri ve kuruluşları cezbetmek için gerçekleştirdiği yatırımlarıyla üç sıra yükselerek, Auckland ile birlikte 3’üncü sıraya yükseldi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster