Foto GaleriEkonomiİstanbul'da et fiyatlarında 3 farklı tarife!

İstanbul'da et fiyatlarında 3 farklı tarife!

6 / 8 İstanbul'da et fiyatlarında 3 farklı tarife!
23 Mart 2023 - 14:05

SABİTLENMESİ İYİ OLDU, İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER

Fiyat sabitleme uygulamasının başladığı ilk gün markete gelen müşteriler de fiyatlardan memnun olduklarını dile getirdi.

Saadet Durmuş da, "Bence fiyatların bu hali güzel. Zaten birçok insan et alamıyordu, sıkıntı yaşıyorlardı. Sabitlenmesi iyi olmuş, inşallah hep böyle devam eder. Şu an fiyatlardan memnunuz. Çok fazla alım olmuyordu, alırsak bile 100 liralık, yarım kilo hatta daha az almaya çalışıyorduk, bir iki yemeklik gibi. Şu an bu şekilde devam ederse en azından insanların da alım gücünün artacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Markete alışveriş için genel Yusuf Özdoğan, "Eğer bu fiyatlarda kalırsa, sabitlemeyi iyi buldum. Eskiden alamıyorduk ama şimdi belki biraz bir şeyler alırız. 260, 270 liraları gördüm. Bugün hayret ettim 210 lirayı görünce. Bu fiyatlar düşmez ama kalsa iyi olur. Ama sanmıyorum, inşallah kalır diyelim" diye konuştu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • milli ve yerli saf24 Mart 2023 10:33

    Gıda fiyatları son bir yılda  en az % 300 arttı yani üç katına çıktı. Alım gücü halkın diplerde  durmak yok yola devam oylar ampule

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster