Foto GaleriGündemİngiltere'de skandal: Ambulans 16 saat gelmeyince hasta öldü!

İngiltere'de skandal: Ambulans 16 saat gelmeyince hasta öldü!

6 / 9 İngiltere'de skandal: Ambulans 16 saat gelmeyince hasta öldü!
04 Ocak 2023 - 14:23

İSYAN ETTİ

Simpson, "Karımı kaybettim. Ben 47 yaşında yalnız kaldım ve eşim 54 yaşında hayatını kaybetti. Kas erimesi hastalığı olan miyotonik distrofi olduğu için bir gün hayatını kaybedeceğini biliyorduk ama bu şekilde yalnız bırakılarak değil." ifadelerini kullandı. Ambulans gelene kadar eşiyle sürekli konuşmaya çalıştığını, ilgilendiğini ve ilaçlarını verdiğini anlatan Simpson, "Çok öfkeliyim. Eşim hayatını asla bu şekilde kaybetmemeliydi." diye konuştu.

Simpson, eşini Kovid-19 salgını döneminde hastalıktan korumak için elinden geleni yaptığını ancak salgından iki yıl sonra yaşanan bu olayın ardından onu kaybettiğini dile getirerek "Onu Kovid-19'dan korumak için iki yıl çaba sarf ettim. Her şeyi, her bir kuralı en ince ayrıntısına kadar takip ettim. Yanıma daima el temizleme jeli aldım. Sırf karımı güvende tutmak için onu sürekli kontrol ettim ama onu öldüren, ambulans hizmetiydi."

Hayat arkadaşını kaybetmenin kendisini derinden sarstığını ve bir başına kaldığını anlatan Simpson, "Üzücü olan kısım, bu eylülün 25'inci evlilik yıl dönümümüz olması. Özel bir şey planlıyordum. Şimdi 25'inci yıl dönümümüz için özel bir şey planlamak yerine karımın cenazesini planlıyorum." dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster