Foto GaleriGündemSilfra Yarığı her yıl iki santim genişleyor

Silfra Yarığı her yıl iki santim genişleyor

3 / 5 Silfra Yarığı her yıl iki santim genişleyor
12 Ekim 2018 - 08:41

İlk kez dalış yapmayı deneyecekler için en güvenli ülkelerden biri olan İzlanda, korkusuzca bu tarihi anı gerçekleştirebilmeniz için en büyük yardımcınız oluyor. Dünya üzerinde dalış yapabileceğiniz en güzel noktalardan biri olan ve P5 milli park içinde yer alan Silfra, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne dahil edilerek koruma altına alındı.

Doğa sevgisi ve su altı merakı olanlar için muhteşem bir seyahat noktası olan Silfra, 100 metre derinliğe kadar kıta plakalarını net bir şekilde gösterebiliyor. Her seviyeden dalgıç için fantastik bir dalış sunan Silfra’nın ziyaretçileri, Avrupa’ya ve Kuzey Amerika’ya aynı anda dokunabliyor.

Silfra Yarığı’nın bulunduğu Thingvallavatn Gölü, dünya üzerindeki en temiz ve suları en berrak göllerden biri. Bunun nedeni ise İzlanda’nın son buzulunun 12.000 yıl içinde eriyerek, volkanik lav taşları arasından uzun yıllar boyunca süzülme yoluyla Silfra’ya karışmış olması. Silfra’da su sıcaklığı +4 dereceyi gösteriyor, dalgıçlar için ideal olan bu derecenin sabit kalması da bir başka artı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster