Foto GaleriGündemHavada yeni dönem: Aşı olmadan uçmak zorlaşıyor!

Havada yeni dönem: Aşı olmadan uçmak zorlaşıyor!

5 / 5 Havada yeni dönem: Aşı olmadan uçmak zorlaşıyor!
01 Eylül 2021 - 10:02

SIK GÜNDEME GETİRİYORUM

Aşı karşıtlığı gibi mantıksız ve acımasız bir şey ortaya çıktı. Toplum olarak bugün birçok hastalığa çocukluğumuzda yakalanmadıysak, bunun tek nedeni zamanında yapılan aşılarımızdır. Şimdi dünyanın başında böyle bir bela var. Ve hiçbir şey geçmiş ve bitmiş değil. Havayolu yolculuğu uçak içinde bulaş riskini düşürse de bir ülkeden bir başka ülkeye ya da kente hızla taşımada önemli bir istenmeyen rol oynuyor.

Aşı olmamış yolcuların, sahte PCR testlerinin cirit attığı bir ortamda havayolu yolculuğu için gelecekte de büyük tehlike var. Sahte bir PCR testi gerçek bir vicdansızlık. İnsan olma vasfının sıfırlandığı sahtekarlık. Havayolu şirketlerinin işi sıkı tutmaları gerekiyor. Belli sayı aralıkları ile PCR testinin yapıldığı kurumlardan kontrolü yapacak bir ekipte oluşmalı. Yolcu uçsa bile PCR testi sahte çıkan yolcunun kara listeye alınmasının gündeme getirilmesi gerekiyor. Aşı kartı, HES gibi barkodlu oluşumlarda bile sahtekarlık yapılabildiği iddiaları var. Sağlık Bakanlığı ve havayolu şirketlerinin iyi bir kontrol sistemi kurmaları şart. Aksi halde havayolu şirketleri yakın geleceklerini yine büyük tehlikeye atarlar. Sağlık Bakanlığı da korona virüsün kontrolünü elden kaçırır. Çok uçan bir yolcu olarak dört aşı yaptırdım. İki Sinovac ve iki BionTech. Devletin verdiği imkanlarla. Şimdilerde tedbiri elden bırakmadan çok uçuyorum. Siz siz olun hem kendinize hem de insanlığa karşı bir görev yaparak aşıdan kaçmayın. Aşı ile rahatça yolculuk yapın.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster