Foto GaleriGündemHangi ülkeler İngiltere’ye seyahat yasağı uyguluyor?

Hangi ülkeler İngiltere’ye seyahat yasağı uyguluyor?

5 / 11 Hangi ülkeler İngiltere’ye seyahat yasağı uyguluyor?
22 Aralık 2020 - 11:42

6 ÜLKEYE SIÇRADI

Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) bildirdiğine göre VUI - 202012/01 şimdiye kadar İngiltere dışında, İtalya, Hollanda, Danimarka, Belçika, Avustralya ve İskoçya'da tespit edildi.

Bununla brilikte İngiltere, Dışişleri, Milletler Topluluğu ve Kalkınma Ofisi (FCDO), İngiliz yolcuların Avrupa'nın büyük bir kısmından ve dünyanın diğer bölgelerinden gelmesini engelleyen yeni kısıtlamaların neden olduğu seyahat kesintilerinden etkilenen vatandaşlarına yardımcı olmak için çalıştığını aktardı.  

ABD Sağlık Bakan Yardımcısı Amiral Brett Giroir ise CNN'e verdiği demeçte, yeni corona virüs varyantı nedeniyle İngiltere’ye veya İngiltere'den yapılan seyahatlere kısıtlama planlamadıklarını belirterek, durumu değerlendiklerini söyledi. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri’nden yapılan açıklamada “CDC, yeni varyantı ve uluslararası seyahatle ilgili sonuçlarını yakından ve aktif bir şekilde değerlendiriyor" denildi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster