Foto GaleriYaşamHaliç'te kano keyfi

Haliç'te kano keyfi

3 / 5 Haliç'te kano keyfi
03 Aralık 2023 - 12:43

Yaklaşık 44 bin vatandaşa ücretsiz eğitim

Günlük eğitimlere katılmak isteyenlerin Fatih Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerektiğini ifade eden Bilici, "Dört haftalık, toplamda 8 dersten oluşan kano ve kürek eğitimlerimiz de sitemizde yer alıyor. Bu tesis 2020 yılının Eylül ayında açıldı. O tarihten bu zamana burada yaklaşık 44 bin vatandaşımıza ücretsiz eğitimler verdik. Halkımız memnun. Biz de onları gördüğüm için memnunuz." diye konuştu.

Bilici, tesisin özellikle yaz aylarında çok yoğun olduğunu belirterek, "Hiç suyla tanışmamış insanları suyla tanıştırıyoruz. Burada yaz okulu ve kış okulu olmak üzere 7-11 yaş optimist yelken, 7-14 yaş kano eğitimleri yapıyoruz. Burada hem çocuklara hizmet ediyoruz hem de 18 yaş üstü yetişkin insanlara. Yediden yetmişe hizmet vermeye devam ediyoruz. Tüm vatandaşımızı tesisimize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster