Foto GaleriGündemGündem oldu: 'Macron hangi maço erkeği taklit ediyor?'

Gündem oldu: 'Macron hangi maço erkeği taklit ediyor?'

3 / 5 Gündem oldu: 'Macron hangi maço erkeği taklit ediyor?'
18 Nisan 2022 - 15:59

GENÇLERİN DESTEĞİNİ ALMAK ZORUNDA

Seçimlerde tekrardan aday olan Emmanuel Macron rakibi Marine Le Pen ile beş yıl önce de karşı karşıya gelmişti. Ancak aşırı sağın yeniden enerji bulan lideri Le Pen bu sefer çok daha güçlü bir meydan ile Macron'un karşısında.

Macron seçimlerde Le Pen'i yenmeyi umuyor ancak bunu yapmak için, şaşırtıcı bir şekilde Marine Le Pen'e ısınan Fransız gençlerinden biraz daha fazla destek alması gerekecek.

Batı medyası Macron'un çok konuşulan fotoğraflarla maço bir imaj çizip gençleri etkilemeye çalıştığını iddia etti.

Gazeteler Macron'un yayınlanan fotoğrafını Bond oyuncusu Sean Connery ve Burt Reynolds ile karşılaştırırken, sosyal medya kullanıcıları Fransız başbakanını tüylü göğsü ile tanınan Roger Federer'e benzetti.

İngiliz Daily Mail Gazetesi 'Macron hangi maço erkeği taklit ediyor?' diye sorarken Twitter kullanıcıları Macron'un fotoğrafının 70'leri andırdığını belirtti. Bir kullanıcı "Macron seçimi yeniden kazanmak için her yolu deniyor" derken başka birisi göğüs kıllarının Photohop ile eklendiğini iddia etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster