Foto GaleriGündemGündem altüst oldu: Bu fotoğraf işgal alameti!

Gündem altüst oldu: Bu fotoğraf işgal alameti!

9 / 9 Gündem altüst oldu: Bu fotoğraf işgal alameti!
11 Şubat 2022 - 11:04

Diplomasi cephesinde ise muhtemel bir savaş veya işgalin önlenmesi için zamana karşı yarış veriliyor. Moskova ve Kiev yönetimleri, Perşembe günü geç saatlerde Fransız ve Alman yetkililerle Donbas'taki çatışmaları sona erdirmeyi amaçlayan görüşmelerin ilk gününde herhangi bir ilerleme sağlayamadıklarını duyurdu.

Brüksel'de NATO Genel Sekreteri Jeans Stoltenberg ile bir basın toplantısı düzenleyen İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise, Putin'in Ukrayna'yı işgal etmeye yönelik henüz bir karar almadığını düşündüğünü belirtti ve ekledi:

"Ancak bu da çok yakın bir zamanda kötü şeyler gerçekleşmeyecek anlamına gelmez. Bu, muhtemelen en tehlikeli an diyebilirim. Önümüzdeki günlerde Avrupa'nın on yıllardır gördüğü en büyük güvenlik krizi ve bunu doğru yapmalıyız. Sırada yaptırımlar, askeri çözüm kombinasyonu artı diplomasi var."

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg de mevcut tabloyu Avrupa güvenliği için 'en tehlikeli an' olarak tanımladı, "Rus birliklerinin sayısı artıyor. Muhtemel saldırı için uyarı zamanı da azalıyor" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster