Foto GaleriGündemGülda Bebek, eylem hazırlığında yakalandı

Gülda Bebek, eylem hazırlığında yakalandı

3 / 5 Gülda Bebek, eylem hazırlığında yakalandı
25 Şubat 2023 - 11:17

İran'da sözde örgütün özel kuvvetler yapılanmasında faaliyet gösterdiği öğrenilen Gülda Bebek isimli teröristin bir evde gizlendiği, örgüt üst yönetiminden eylem için talimat beklediği, bombalı eylem gerçekleştirmek üzere son hazırlıklarını yaptığı ortaya çıktı. Teröristin yakalanmasaydı İstanbul Taksim'de yaşanan eyleme benzer bir eylem gerçekleştirmeyi planladığı öğrenildi.

Emniyet güçleri terör örgütü PKK'ya yönelik önemli bir operasyona daha imza attı. PKK'nın planladığı kanlı eylem hazırladığı engelledi.

PKK/KCK terör örgütü içerisinde İran'da sözde Özel Kuvvet olarak faaliyet gösterdikten sonra 2022 yılı içerisinde sansasyonel eylem yapmak amacıyla yurt içine geçtiği şeklinde bilgiler bulunan Xweza Lilaw kod adlı Gülda Bebek isimli PKK terör örgütü üyesinin Konya'nın Meram ilçesinde bir evde gizlendiği tespit edildi. Örgüt üst yönetiminden eylem için talimat beklediği öğrenilen kadının yakalanması için 23 Şubat akşamı operasyon düzenlendi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster