Foto GaleriTeknolojiGarsonluk yaptığı restoranda doğan fikir: Nvidia'nın rekor kıran yolculuğu!

Garsonluk yaptığı restoranda doğan fikir: Nvidia'nın rekor kıran yolculuğu!

4 / 6 Garsonluk yaptığı restoranda doğan fikir: Nvidia'nın rekor kıran yolculuğu!
22 Şubat 2024 - 13:59

YILLAR ÖNCE GARSONLUK YAPMIŞTI

Jensen Huang, NVIDIA'yı 1993 yılında kurdu ve kuruluşundan bu yana başkan, icra kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

Journal'ın haberi teknoloji devinin kökenlerine bakıyordu. Popüler mekan Denny's, Nvidia'yı birlikte hayal eden Huang, Chris Malachowsky ve Curtis Priem için önemli bir buluşma noktasıydı. Nvidia kurucularından Huang, aslında toplantılardan çok önce Denny's'de çalışmıştı. Gençken garsonluk yapıyordu ve müşteri siparişleri almanın, tanımadığı insanlarla nasıl iletişim kuracağını öğrenmesine ve işler gerginleştiğinde uzlaşmayı bulmasına yardımcı olduğunu söylüyor. 2010'da New York Times'a "İnanılmaz derecede utangaçtım. Beni kabuğumdan çıkaran tek deneyim Denny's'deki garsonluktu" demişti.

Huang gerçekten de de ilk işini 15 yaşındayken Portland'daki Denny's'de bulmuş. Bir röportajında "Bulaşıkçıydım, komiydim, garsonluk yaptım. Kimse benden daha fazla kahve fincanı taşıyamaz" diyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster