Foto GaleriGündemGalataport İstanbul'a ilk gemi yanaştı

Galataport İstanbul'a ilk gemi yanaştı

10 / 10 Galataport İstanbul'a ilk gemi yanaştı
01 Ekim 2021 - 14:04

Kruvaziyer sektörünün bir şehre ekonomik ve sosyal katkısı çok önemli. Kruvaziyer yolcuları şehre diğer yollardan gelen turistlere oranla alıveriş ve yeme içmeye yaklaşık 8 kat daha fazla döviz harcıyor. Tüm bu ekonomik ve turizm tanıtımı açısından getirilerin yanında elbette güncel salgın risklerinin farkında olarak hareket ediyoruz. Salgının getirdiği endişeleri ve riskleri ortadan kaldırmak için ilgili bakanlıkların genelgelerini titizlikle yerine getiriyoruz. Gerekli düzenlemeleri yaptığımız gibi Galataport İstanbul yönetimi olarak hijyen tedbirleri ve kamu sağlığı tedbirlerini en ileri düzeyde alıyoruz."

Kruvaziyeri İstanbul’a getiren SeaDream Yat Kulübü Güzergahlar ve Destinasyonlar Başkan Yardımcısı Emilio Freeman ise “Uzun yıllar eski misafirlerimiz SeaDream’in Türkiye'ye dönmesine olan ilgilerini dile getirdiler. Sonuç olarak, 1 Ekim ve 2 Ekim tarihlerinde İstanbul'a yaptığımız 2 günlük ziyaret için tüm SeaDream ekibimiz aylardır çalışıyor. Çok yorucu bir yıl olmasına rağmen, Galataport İstanbul ile ortaklığımıza ve özellikle bu ziyaretin gerçekleşmesine büyük yardımı dokunan Figen Ayan’a teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster