Foto GaleriGündemFahiş aidatlara düzenleme

Fahiş aidatlara düzenleme

4 / 8 Fahiş aidatlara düzenleme
26 Ekim 2023 - 10:23

Yönetimsel hatalara karşı site sakinlerinin daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yapan Cihan, kat maliklerinin yönetimi denetleme, alınan kararları inceleme süreçlerine yeteri kadar katılmadığını ve takip etmediğini söyledi.

Cihan, site sakinlerinin de hak ve hukuklarını takip etmeleri gerektiğini belirterek, "Kat malikleri olarak yönetim kurulu toplantısına katılmadık ve çıkan yönetim kurulu bütçesine de itiraz etmediysek geçmiş olsun. Yasal süresinin sonunda bu işletme bütçesi kesinleşmiş olur ve her ne kadar fahişte olsa aidatı ödemek zorunda kalırız. Aslında toplantılara katılıp, süreçleri takip edip, itiraz hakkımızı kullanmalıyız. Ancak toplum olarak yasal haklarımızı takip etmiyoruz. Bireysel olarak hepimiz sorumluyuz, sorunu önce kat malikleri yönetim kurulunda çözmeliyiz. İş işten geçtikten sonra bunu dava konusu yapıp kazansak bile bir anlamı olmayacak." ifadesini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster