Foto GaleriGündemEski devlet başkanı açıkladı: İşte Putin’in nihai hedefi!

Eski devlet başkanı açıkladı: İşte Putin’in nihai hedefi!

8 / 10 Eski devlet başkanı açıkladı: İşte Putin’in nihai hedefi!
06 Nisan 2022 - 09:49

ZELENSKIY: YARGILANSINLAR!

Öte yandan son günlerde, Rus birliklerinin işgal ettiği Ukrayna şehirlerinden çekilmesiyle birlikte ortaya çıkan görüntüler dünyayı sarsmaya devam ediyor. Buça’da yaşanan sivil katliamının görüntüleri Batı’yı harekete geçirdi ve Rusya’ya karşı bir dizi yaptırım kararı daha açıklandı. Bir yandan da Rus diplomatlar Batılı devletler tarafından sınır dışı edilmeye başlandı. Ukrayna lideri Zelenskiy de dün BM Güvenlik Konseyi’nde konuşarak Rusya'nın işlediği savaş suçlarının cezalandırılmasını talep etti.

Kremlin yönetimi ise bölgeden gelen haberleri ve katliam görüntülerini sahte olarak adlandırıp bunların düzmece haberler olduğunu iddia etmeye devam ediyor. Rusya’nın BM elçisi Vassily Nebenzia, Buça Rusya’nın kontrolündeyken hiçbir sivile zarar verilmediğini söyleyerek dünyaya “Size ne gösteriyorlarsa onu görüyorsunuz” diyerek Ukrayna’nın Batılı güçlerle iş birliği içinde Rusya’yı karalamaya çalıştığını iddia etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster