Foto GaleriGündemElektrik faturaları nasıl düşecek? İşte o 4 formül

Elektrik faturaları nasıl düşecek? İşte o 4 formül

4 / 10 Elektrik faturaları nasıl düşecek? İşte o 4 formül
09 Şubat 2022 - 09:35

CİMER’E ŞİKÂYET

Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanlığı ve ilgili kurumlar şu anda vatandaştan gelen şikayetleri takip ediyor. İlk fatura şikâyetleri geldiğinde “vatandaşı mağdur etmeyin” talimatı doğrultusunda tüketim/fatura miktarına bakılıyor. CİMER’e, şirketlere ve bakanlığa gelen şikâyet ve öneriler de toplanıyor. Kaynaklar işyeri, esnaf, sanayi ve vatandaştan gelen şikayetlere göre gerek duyulması halinde yeni karar alınabileceğini ancak son kararın yapılacak değerlendirmelerin ardından Cumhurbaşkanı tarafından verileceğini kaydettiler. Kaynaklar, sağlanan nispi rahatlamanın ardından 210 kilowatt benzeri bir düzenlemenin diğer alanlara da yansıtılmasının önümüzdeki günlerde yapılacak değerlendirmelerin ardından formüle edilebileceğini vurguladılar.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan09 Şubat 2022 11:57

    "Eskiden mum ve gazyağı lambası vardı" dendi. Tepki gelince formül aranmaya başlandı. Eski bilgisayarlar, televizyonlar ve eski buzdolapları çok çekiyor. Elektirk ile ısınma doğalgaza göre 6 kat pahalı o yüzden elektirkli termosifon ve kettle çerine var ise doğalgaz kullanılmalı. LCD TV çok çekiyordu yeni ürün  aldım o yarı miktarda elektrik çekiyor.

  • Sai10 Şubat 2022 00:28

    Volkan, Kışında sen doğalgaz yakma çok pahalı, biz kışın bir göz led sobayla geçiriyoruz kışı, yada düşük mod klima, sen niye doğalgazla rahat rahat oturuyon lüks değil mi :DD hadi doğalgazı kapa kışın, biz adanada kışın doğalgaz kullanmıyoruz, bizim için gereksiz. Kullanma arkadaş gerekkkkkkksiiiizzzzzz :DD !!!!!!! (Sıcaklar bir başlasın millet bir bunalsın nemden sıcaktan, dahası klimayı açınca bide fatura kriz geçirtsin nasıl o klimaları yazar kasa gibi yere çalıyor millet, daha o gün gelmedi klima zamanı gelsin)

  • okiman0709 Şubat 2022 14:25

    kareş doğal gaz olmayan yerler ne olacak? biz mecbur klima ile ısınıyoruz. Sıcak bölgede yaşıyoruz yazın klimasız yaşanmıyor. bana 500 kota koysa yine kesmez.

  • vatandaş09 Şubat 2022 10:49

    formülle olacak iş degil bu kardeşim bu işler günü kurtarmak için yapılır köklü cözüm üretmek gerek.2 nükler yetmez 10 yap 20 yap fazlasını dışa satarsın.

  • Mucise Reis ;)09 Şubat 2022 13:22

    Çok doğru . Yeni ürünler tasarruflu oluyor. ama şuda var, bin tl olan bulaşık makınası şuan 3 bin tl oldu. usd artınca yurtdışından gelen usd parçalarda arttı. yerli buzdolabı, fırın , blaşık makınası densede usd işe gelen parçalar ucuz işgücümüz ile montajlanıyor leyim atılıyor, marka basılıyor. Ama içeride üretilmiyor o parçalar hala ? o bakımdan usd 13 iken girdiler hep pahalı olacak. Bu ortamdada bu parçaları hiç bir girişimce Türkiye de üreteyim demeyecek. usd düşmeden enflasyon ve fatura bitmez.

  • ASTOR09 Şubat 2022 10:44

    elektrik temel ihtiyaçtır. ben nasıl düşürürüm diye ugraşmam hükümet  enerjiyi nasıl ucuz halka dagıtırım diye onun  düşünmesi lazım. bunu yapamıyorsa bırakıp gitsin.

  • okiman0709 Şubat 2022 10:33

    dalga geçmeyi bırakın da birim fiyatları düşürün...nerde bu kadar zam görüldü? o kadar kar yapıyor enerji şirketleri. önce hizmet düşünülmeli. ayrıca %18 KDV ne demek? temel kullanım maddesidir elektrik.

  • tip09 Şubat 2022 09:51

    En etkili formül kullanmazsan fatura düşer.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster