Foto GaleriMagazinDizi gerçek yaşama taşındı! Taht savaşları başladı

Dizi gerçek yaşama taşındı! Taht savaşları başladı

2 / 9 Dizi gerçek yaşama taşındı! Taht savaşları başladı
25 Kasım 2023 - 13:18

2018’de başlayan ve geçtiğimiz mart ayında sona eren HBO dizisi Succession, sadece başarılı senaryosu, oyuncuları ve kurgusuyla değil aynı zamanda dizinin odağındaki aileyle de dikkat çekmişti. Dizide, son derece zengin bir iş insanı olan Logan Roy, sağlık sorunları nedeniyle işi bırakır ve çocukları arasında bir taht savaşı başlar.

Yayınlandığı sırada bol bol ödül alan dizi, konusuyla da oldukça dikkat çekmişti. İzleyiciler ekrana gelen ailenin gerçek hayatta kim olabileceği ile ilgili tahminlerde bulunmuş ve pek çoğu LVMH CEO’su Bernard Arnault ile çocuklarını işaret etmişti.

Eylül ayında New York Times’a verdiği bir röportajda Bernard Arnault, dizi ile ailesi arasında yapılan karşılaştırmaları küçümsediğini ifade emişti: “Ailenin içindeki veya dışındaki en iyi kişi bir gün benim halefim olmalı. Ancak bunun yakın gelecekte bir düello haline gelmesini beklemiyorum.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster