Foto GaleriYaşamDişlerdeki bu semptom kalp hastalıklarının sinyali!

Dişlerdeki bu semptom kalp hastalıklarının sinyali!

6 / 11 Dişlerdeki bu semptom kalp hastalıklarının sinyali!
15 Kasım 2022 - 10:53

BAZI İLAÇLAR VE TAKVİYELER

Bazı ilaçların kardiyovasküler sorunları tetiklediği bulunmuştur. Örneğin DEHB ilaçları sinir sistemini hızlandırabilir ve kalp atış hızının ve kan basıncının artmasına neden olabilir. Anti-hormonal ilaçlar gibi idrar söktürücü etkisi olan ilaçlar kan basıncını düşürebilir ve doğal olarak düşük kan basıncına sahip kişilerde baş dönmesi ve baş dönmesi gibi semptomlara yol açar.

Dr. Tadwalkar, bunun herkesin ilaçları konusunda endişelenmesi gerektiği anlamına gelmediğini vurguluyor. Bununla birlikte, tansiyon veya kalp ritmi sorunlarına yatkın olanların ilaçlarının dozlamasında dikkatli olmaları gerekebilir. Doktorunuz sizin için doğru dozu belirlerken kalp sağlığı geçmişinizi dikkate almalıdır. Takviyeler, özellikle gerçekten ihtiyaç duymadıkları vitaminleri ve bitkisel takviyeleri alan kişilerde de kalbi etkileyebilir. Takviyeler, reçeteli ilaçlarla etkileşime girebilir ve ayrıca Dr. Tadwalkar'a göre kalp üzerinde yıkıcı etkileri olabilir. Kardiyovasküler etkileri olup olmadığını belirlemek için takviyeler hakkında bir doktorla konuşmanızı önerir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster