Foto GaleriMagazinCem Yılmaz'ın Fenerbahçe tutkusu

Cem Yılmaz'ın Fenerbahçe tutkusu

11 / 20 Cem Yılmaz'ın Fenerbahçe tutkusu
05 Ekim 2016 - 15:42

- Arabalara olan ilginizi biliyoruz. Motor sporlarına bir ilginiz var mı peki? Mesela Fenerbahçe'nin bir ralli takımı olsa ben de yarışırdım diyor musunuz?

Ne kadar güzel bir fikir. Valla o konuda çok tecrübem, bilgim yok. Bizim artık yakın gözlüğü yaşımız geldi abi ne rallisi. Motor sporlarının geçmişi var ülkemizde ama zor ayakta duran bir spor diye tahmin ediyorum. Kişisel çabalarla ilerliyor. Formula 1 bile barınamadı ülkemizde… Şaşkınlık içerisindeyim, çok üzüldüm ona doğrusu. Neden olmadığını bilmiyorum, başka sebepleri vardır herhalde. Dünyanın her yerinden bilet satılan son derece büyük bir organizasyon ki tek geliri bilet değil. Neden buradan aldılar? Başka bir sebep olsa gerek. Sadece ekonomik sebepler değil bence. İstanbul'un Formula 1'den çıkması pek anlaşılır gelmiyor bana.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İKİ SORU!!05 Ekim 2016 16:15

    cem bey, acaba saunders'in çivi çaktığı, Ulubatlı souness'in byrağı sahanıza soktuğu maçı da izledin mi? Metin Oktay'ımızın ağlarınızı yırttığı maçı herhalde tevellüdün yetmediği için seyredememişsindir.. Ben Fenerli olsam seni silerim defterden...cenazede kahkaha ile gülen şahıs komedyen değil adam bile sayılamaz..

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster