Foto GaleriGündemDikkat çoklu virüs saldırısı: Acil servisler doldu taştı!

Dikkat çoklu virüs saldırısı: Acil servisler doldu taştı!

4 / 8 Dikkat çoklu virüs saldırısı: Acil servisler doldu taştı!
03 Ocak 2023 - 17:17

AŞI VE MASKE ÇOK ÖNEMLİ

Şubat ayına kadar virüs saldırısının devam edeceğini ifade eden Prof. Dr. Çokuğraş "Virüs enfeksiyonlarından kaçınmak için yapılabilecek maalesef çok şey yok. Ancak, 6 aylıktan itibaren çocuklara grip aşısı yaptırılabilir. 12 yaşından itibaren de çocukların Kovid-19 aşıları mutlaka yaptırılmalıdır. Aşı en büyük koruyucumuzdur" dedi.

Kalabalıklarda, okullarda, servis taşıma araçlarında mutlaka çocukların maske kullanması ve hijyene çok dikkat edilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Çokuğraş "Solunum yolu hastalığı belirtileri gösteren çocuklar okula gönderilmemeli, evde izole edilmesi gerekir" dedi.

Küçük yaş gruplarında Kovid- 19'un hafif belirtilerle geçtiğine dikkat çeken Prof. Dr. Çokuğraş "İnfluenza daha ağır belirtiler gösterebiliyor. Hastalığa hangi virüsün neden olduğunu öğrenmek için test yaptırılmalıdır. Yaşına uygun sağlıklı beslenmek çok önemli" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster