Foto GaleriYaşamDers notlarını satarak zengin oldu!

Ders notlarını satarak zengin oldu!

9 / 9 Ders notlarını satarak zengin oldu!
29 Eylül 2020 - 10:32

'Ölçülebilen başarı'

Cheow, RES Tutor isimli, kullanıcılarına RES sınavına hazırlık için yardım eden ve sonucununda da Singapur'da emlakçı olmalarını sağlayan bir şirkete sahip. Şirketini bilişim sektöründeki sertifika programlarına doğru kaydırmayı düşünen Cheow, aynı zamanda da iş modelinin başarılı bir şekilde işlediğinden de emin olmak istiyor.

Cheow, iş modeli hakkında "Müşterilerimiz birkaç parça bilgi için 80 Singapur doları (59 Amerikan doları) ödüyor. Bu yüzden bu bilgilerin değerli olduğunu hissetmeli" diye konuşuyor. Bu arada tüm bunların yanı sıra Cheow'un kendisinin emlakçı olmak gibi bir hedefi yok. Sadece ara sıra 30 yıldır emlak işi olan annesine yardım edebilmek istiyor.

Cheow, korona virüs salgınından önce dünyanın en pahalı kumarhanesi olarak bilinen Marina Sands Bay'de staj yapacaktı. RES Tutor'u bir yan iş olarak tutmak isteyen Cheow, insanlara kariyer hedeflerine ulaştırmaktan dolayı keyif aldığını söylüyor. Bu durumu, "Onlar benim yalnızca müşterilerim değil. Bu bir al-sat işi de değil. İnsanlarla ilişki kurmayı seviyorum" diye açıklıyor. "Sınava girdiklerinde ve bana sonuçlarını söylediklerinde havalara uçuyorum. Çünkü zihin haritalarımın onlara yardım ettiğini söylüyorlar."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster