Foto GaleriGündemÇarpıcı korona araştırması: Her 6 saniyede bir çocuk yetim-öksüz kaldı!

Çarpıcı korona araştırması: Her 6 saniyede bir çocuk yetim-öksüz kaldı!

6 / 7 Çarpıcı korona araştırması: Her 6 saniyede bir çocuk yetim-öksüz kaldı!
01 Eylül 2022 - 14:38

"OKULLARDA MASKEYE GEREK OLACAK MI BU DA TARTIŞILACAK"

Adil aşı dağıtımının da çocukları önemli düzeyde etkilediğine dikkat çeken Hasanoğlu, aşıya ulaşamayan toplumlarda Kovid yetimliğinin daha da yüksek olduğunu ifade etti. Hasanoğlu şunları söyledi, "Bir ülke üçüncü hatta dördüncü aşısını olurken, bazı ülkeler aşıya hiç ulaşamadı. IPA olarak, genelde zengin ülkelerin diğer ülkelere aşı bağışı sözünü de tutmadığı dikkatimizi çekiyor. Bu da dünyada hastalığın yayılımının artmasına ve yeni varyantların ortaya çıkmasına sebep oluyor" dedi.

Toplantının bir diğer önemli gündem maddesinin de çocuklarda yüzyüze eğitim sürecinin başlaması olduğunu belirten Kerem Hasanoğlu, "Çocuklar pandeminin başından beri oldukça zor bir süreç geçirdi. IPA'ya ülkelerden gelen son raporlara ve hastalığın sonbahar ve kış dönemindeki izlemlerine göre, yeni eğitim döneminde maske kullanımı gerekli olacak mı olmayacak mı, süreç izlenerek buna karar verilecek" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster