Foto GaleriGündemBir an bile yanından ayrılmadı: İşte Ukrayna First Lady'si!

Bir an bile yanından ayrılmadı: İşte Ukrayna First Lady'si!

2 / 9 Bir an bile yanından ayrılmadı: İşte Ukrayna First Lady'si!
01 Mart 2022 - 16:58

Rus saldırıları başladıktan sonra eşiyle birlikte başkentten kaçacağı düşünülen First Lady, geçen cuma günü Instagram hesabından bir mesaj paylaştı. Yazdıklarına Ukrayna bayrağı ekleyen Olena halkına şöyle seslendi:

“Sevgili halkım! Ukraynalılar! Bugün hepinize bakıyorum. Televizyonda, sokaklarda, internette gördüğüm herkese. Paylaştığınız çağrılara bakıyorum. Ve biliyor musunuz? Hepiniz muhteşemsiniz! Sizinle aynı ülkede yaşamaktan gurur duyuyorum. Biz kocaman bir orduyuz. Ve bugün ne ağlıyorum ne korkuyorum. Sakin ve güven doluyum. Çocuklarım yüzüme bakıyor. Onlarlayım, eşimin yanındayım. Ve sizlerleyim. Sizi seviyorum. Ukrayna’yı seviyorum.”

Kremlin’in ‘ölüm listesi’nde bir numaralı hedef kendisinin ve ailesinin olduğunu ifade eden Zelenskiy’nin sözleri aslında Firs Lady’nin de nasıl büyük bir tehlike altında olduğunu ortaya koyuyordu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster