Foto GaleriTeknolojiBill Gates'ten Elon Musk'ın Twitter'ına olay sözler!

Bill Gates'ten Elon Musk'ın Twitter'ına olay sözler!

7 / 7 Bill Gates'ten Elon Musk'ın Twitter'ına olay sözler!
05 Mayıs 2022 - 11:41

ELON MUSK İFADEYE ÇAĞRILDI

İngiltere parlamentosunun dijital komitesi, Twitter ile ilgili planları hakkında daha fazla ayrıntı vermesi için Elon Musk'ı ifade vermeye çağırdı. Parlamento tarafından ABD'li milyardere yapılan çağrıda, Twitter'ı satın alma planını ve sosyal medya platformu için önerdiği değişiklikleri anlatması istendi. Dijital komite, Musk'ın Twitter'a yönelik teklifleri hakkında daha detaylı kanıtlar sunmasını talep etti.

Komite Başkanı Julian Knight, "Sosyal medya devlerinin dünya çapında daha sıkı düzenlemelerle karşı karşıya kaldığı bir dönemde, Musk'ın ifade özgürlüğü konusundaki net kararlılığını yeni yükümlülüklerle nasıl dengeleyeceği hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyoruz" dedi.

Musk ise bu konuda bir cevap vermek için henüz çok erken olduğunu belirterek, e-posta ile verdiği yanıtta "Parlamentoya davetlerinden dolayı teşekkür ederim ancak anlaşmayı onaylama noktasında henüz hissedar oylaması yapılmadığı için daveti kabul etmek şu aşamada erken olur" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster