Foto GaleriGündemAtatürk Havalimanı’nda harekete geçildi!

Atatürk Havalimanı’nda harekete geçildi!

5 / 6 Atatürk Havalimanı’nda harekete geçildi!
14 Ağustos 2018 - 12:11

YABANCI BİR UÇAKSA DIŞ İŞLERİNE BİLDİRİLECEK 

Apronda bekleyen yabancı bir ülkenin siciline kayıtlı hava araçları için SHGM tarafından hava aracının siciline kayıtlı olduğu ülke sivil havacılık otoritesine, ilgili hava aracının sahipleri tarafından 90 gün içinde kaldırılması, kaldırılmadığı takdirde tasfiye edileceği hususu bildirilecek.

Yabancı siciline kayıtlı hava araçları için tescil sahibi ülke genelinde yayın yapan gazetede iki gün süre ile hava aracının bulunduğu havaalanından kaldırılması ilan edilecek. İlan talebi SHGM, Dışişleri Bakanlığı'na bildirecek.

Gereken işlemler Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla yapılacak. Bildirim tarihini izleyen doksan günün sonunda gerekli iş ve işlemlerin yapılmaması durumunda, sicile kayıtlı olduğu ülke sivil havacılık otoritesince sicilden terkin edilip edilmediğine ve her türlü vergi borcu ve gümrük mevzuatından doğan yükümlülükler ile diğer ayrıntılara bakılmaksızın hurdaya ayrılacak. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster