Foto GaleriGündemAşılı olmasına rağmen Kovid-19’a yakalanan kişiler ne yapmalı?

Aşılı olmasına rağmen Kovid-19’a yakalanan kişiler ne yapmalı?

5 / 9 Aşılı olmasına rağmen Kovid-19’a yakalanan kişiler ne yapmalı?
24 Ağustos 2021 - 09:47

AŞILILAR KOVID-19’A YAKALANDIKLARINDA HANGİ SEMPTOMLARI GELİŞTİRİYOR?

Wen, Kovid-19 aşılarının en önemli faydasının ciddi hastalık olasılığını azaltmasına vurgu yaparak, “Korona virüse yakalanan aşılıların, aşılanmamış olanlara kıyasla hafif semptomlara sahip olma olasılığı çok daha yüksektir. Yüksek ateş ya da şiddetli öksürük gibi semptomlar genellikle gelişmez. Bu da aşının gücüdür. Bu nedenle aşılılarda semptomlar aşısızlara göre çok daha hafif olduğu için ateş, titreme, öksürük, yorgunluk, kas veya vücut ağrıları, baş ağrısı, boğaz ağrısı, burun akıntısı, mide bulantısı, ishal ve tat veya koku kaybı gibi belirtiler hafif olsa da dikkate almak gerekir. Tabii ki, bu geniş bir listedir ve diğer viral hastalıkları da gösterebilir “ dedi.

Wen, “Son zamanlarda korona virüs vakalarının ne kadar arttığı göz önüne alındığında, radarınızı yüksek alarmda tutun. Eğer bir şeylerden şüpheleniyorsanız, yaptırın” şeklinde sözlerine devam etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster