Foto GaleriGündemAbramovich İngiltere’deki malvarlıklarını satmaya başladı! Chelsea'yi kim alıyor

Abramovich İngiltere’deki malvarlıklarını satmaya başladı! Chelsea'yi kim alıyor

4 / 8 Abramovich İngiltere’deki malvarlıklarını satmaya başladı! Chelsea'yi kim alıyor
02 Mart 2022 - 15:41

Abramovich, Chelsea'yi bana satmak istiyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi nedeniyle İngiltere'de artan baskı nedeniyle Chelsea'nin yönetimini süresiz olarak Mütevelli Heyeti'ne bıraktığını duyurdu.

Ukrayna-Rusya krizinin her geçen gün artması nedeniyle, Abramovich'in kulübün yönetiminden tamamen vazgeçebileceği konuşuluyor. Bu gelişmelerin üzerine, İsviçreli iş insanı Hansjörg Wyss Chelsea'yi satın alması için teklifte bulunulduğunu ve bunu değerlendirebileceğini söyledi.

İsviçre gazetesi Blick'e konuşan Wyss, "Abramovich İngiltere'deki tüm villalarını satmaya çalışıyor, aynı zamanda Chelsea'den de bir an önce kurtulmak istiyor" dedi . "Ben ve diğer üç kişi Salı günü Chelsea'yi Abramovich'ten satın almak için teklif aldık. Şimdi 4-5 gün beklemem gerekiyor. Abramoviç şu anda çok fazla şey istiyor. Chelsea'nin ona 2 milyar sterlin borcu var. Ama Chelsea'nin parası yok. Bugün itibariyle kesin satış fiyatını bilmiyoruz'' dedi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster