Foto GaleriGündemABD bunu konuşuyor: Rus casusu çıktı!

ABD bunu konuşuyor: Rus casusu çıktı!

6 / 7 ABD bunu konuşuyor: Rus casusu çıktı!
09 Mart 2022 - 10:12

HAWAİ'DEKİ KALE DETAYI

Şikayet dosyasında yer alan bir başka dikkat çekici detay da 2019 yılına ait. Branson 2019'da Kauai adasındaki bir kalenin adının değiştirilmesine karşı Hawaili yetkililere lobi yapmak için özel bir kampanya koordine etti. Savcılar kalenin Rus hükümeti için önemli olduğuna dikkat çekti.

FBI SORGUYA ÇEKTİ

Branson, faaliyetlerinin ortaya çıkması ile 2020 Eylül ayında FBI tarafından sorguya alındıktan sonra Rusya'ya uçtu. Savcılar, Branson'ın sorgu sırasında Rus yetkililer ile ABD'li politikacılar ve iş dünyası liderleri arasında görüşme ayarladığını yalanladığını söyledi.

Branson, memleketine döndüğünde, eski Rus ajanı, yeni parlamento üyesi Maria Butina ile yaptığı bir TV röportajında ​​FBI'ın ABD'deki dairesine nasıl baskın düzenlediğini anlattı. Branson, "Ajanlar dışarı çıkmamı istedi ve birkaç saat daireyi aradı. iPhone'larıma ve diğer tüm elektronik cihazlarıma el konuldu" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster