Foto GaleriGündem700 milyon dolarlık süper yat Putin'in mi?

700 milyon dolarlık süper yat Putin'in mi?

6 / 6 700 milyon dolarlık süper yat Putin'in mi?
25 Mart 2022 - 11:43

Güvertedeki ünlüler

Yat tatilleri, birçok ünlü için bir kaçış yöntemi. Birçoğu bunu Amerikan medya devi David Geffen'e ait süper yat Rising Sun'da yapıyor.

138 metre uzunluğundaki süper yatın maliyetinin 200 milyon doları aştığı bildiriliyor.

Amerikan W dergisine göre süper yatın konukları arasında Julia Roberts, Oprah Winfrey ve Steven Spielberg vardı.

Deniz trafiği verileri şu anda Karayipler'de demirli olduğunu gösteriyor. Süper yatta bir şarap mahzeni, basketbol sahası ve sinema var.

2014'te haberlere konu olan bir diğer süper yat da daha önce Topaz adıyla bilinen A+ oldu. Süper yatın konukları tartışma yaratmıştı: Amerikalı oyuncu ve iklim aktivisti Leanordo DiCaprio ve dostları.

145 metre uzunluğundaki, değeri 500 milyon doların üzerinde olan süper yatın BAE'li siyasetçi ve kraliyet milyarderi Mansur bin Zayed el Nahyan'a ait olduğu belirtiliyor.

Bu süper yat hakkında çok fazla şey bilinmiyor, ancak havuz, helikopter pistleri ve jakuziler gibi lükslere sahip olduğu kaydediliyor.

Çevre bilincine sahip olduğunu söyleyen DiCaprio'nun bu süper yatı 2014'te kiralaması eleştiri almıştı ve çevre eylemciliğiyle çeliştiği söylenmişti.

Çevre haberleri sitesi Ecowatch'a göre, daimi mürettebatı, helikopter pistleri, denizaltıları ve havuzları bulunan bir süper yat yılda 7 bin tondan fazla, bir başka deyişle 1500 otomobil kadar karbon üretiyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster