Foto GaleriGündem7 bin otomobil taşıma kapasitesine sahip yelkenli kargo gemisi tanıtıldı

7 bin otomobil taşıma kapasitesine sahip yelkenli kargo gemisi tanıtıldı

6 / 6 7 bin otomobil taşıma kapasitesine sahip yelkenli kargo gemisi tanıtıldı
18 Eylül 2020 - 15:44

İLK GEMİ 2024'TE OKYANUSLARDAKİ YERİNİ ALACAK

Wallenius Marine COO'su Per Tunell, “Birkaç yıldır birlikte çalıştığımız tasarımımızı sunmaktan gurur duyuyoruz. Oceanbird’in gelecekteki nakliye gemilerinin yerini alacağını umuyoruz.Deniz taşımacılığı, küresel ticaretteki tüm malların yaklaşık yüzde 90'ını temsil eder, ancak aynı zamanda dünyadaki karbon emisyonlarının artmasına da neden olur, bu nedenle nakliyatın sürdürülebilir hale gelmesi kritik önem taşıyor. Rüzgar, okyanus taşımacılığı için en temel enerji kaynağıdır ve Oceanbird üzerindeki 80 metre yüksekliğindeki kanatlı yelkenlerle geleceğin okyanusa giden yük gemilerini geliştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bununla birlikte Tunell, gemiyle ilgili çalışmaların yeni tip corona virüs pandemisi nedeniyle sekteye uğradığını ifade ederek, 2021 sonunda müşterilerden sipariş alacaklarını ve ilk geminin 2024 yılında okyanuslardaki yerini alacağını söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster