Foto GaleriYaşam21 günde akciğerlerdeki zehri boşaltan mucizevi kür!

21 günde akciğerlerdeki zehri boşaltan mucizevi kür!

2 / 10 21 günde akciğerlerdeki zehri boşaltan mucizevi kür!
01 Kasım 2023 - 16:20

Keçiboynuzunun hem meyvesi hem de pekmezi, akciğer hastalıkları bulunan kişilerce sık bir biçimde tüketilir. Keçiboynuzu tüketmek, akciğer sağlığı üzerinde oldukça faydalı etkilere sahiptir. Solunum yolları üzerinde etkili olan keçiboynuzu, öksürük giderici ve balgam söktürücü özellikleriyle öne çıkar, akciğerlerin temizlenmesini sağlar. Ayrıca keçiboynuzu tüketmek, vücudun dirençli olmasında rol oynar ve akciğere bağlı olan astım ve bronşit gibi solunum yolu rahatsızlıklarına karşı koruma sağlar.

Keçiboynuzu tüketmek; kış aylarında çok sık meydana gelen grip, soğuk algınlığı ve solunum yolu enfeksiyonlarının da engellenmesine yardımcı olur. Keçiboynuzu; kalp ve damar hastalıklarına karşı iyi gelir, bağırsak düzensizliğine ve bağışıklık sistemine faydalıdır.

Akciğerlerdeki zehri atarak keçiboynuzunun akciğerlere olan faydalarından yararlanabilmek için keçiboynuzu kürünü hızlı ve kolay bir biçimde hazırlayabilirsiniz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster