Foto GaleriEkonomi2019'da kapanacak ve üretime ara verecek şirketler

2019'da kapanacak ve üretime ara verecek şirketler

15 / 31 2019'da kapanacak ve üretime ara verecek şirketler
03 Ocak 2019 - 09:51

İşte tüm bu ayrıntılar doğrultusunda Jaguar Land Rover'ın hisselerinin satılacağı konuşulurken, spekülasyon olduğunu belirten marka yetkilileri, böyle bir satışın olmayacağını net bir şekilde ifade etmişlerdi. Ancak Jaguar Land Rover'ın Üst Yöneticisi Ralf Speth, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılırken iyi bir anlaşma sağlayamaması halinde, şirketin ülkedeki yatırımlarının riske gireceği uyarısında bulundu. Şimdiden 1.000 kişinin işten ayrıldığı da ifade edildi.
Financial Times gazetesine değerlendirmede bulunan Speth, İngiltere'nin AB'den ayrılırken uygun şartlarda bir anlaşma sağlayamaması durumunda, şirketin ülkedeki yaklaşık 80 milyar sterlin değerindeki yatırım planlarının bozulacağını ve İngiltere'deki üretim tesislerini kapatabileceklerini kaydetti.
Öte yandan dünyanın en ucuz arabası olarak bilinen Nano'nun Haziran ayı üretiminin 1 adete düşmesinin ardından Tata Motors sürpriz bir karar alarak otomobilin üretimini sona erdiriyor. Nano 2008 yılında ilk kez piyasaya sürüldüğünde 1500 dolardan satılıyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster