Tek bir sayı bile bilmeden milyoner oldu

Rusya’da bir öğrenci, piyangoda hiç bir sayı bilemeyerek 927 bin dolar kazandı.

Rusya’nın başkenti Moskova'da bir üniversite öğrencisi ‘Ya Hep Ya Hiç’ isimli piyangodan 56 milyon (927 bin dolar) ruble kazandı.

Rus Devlet piyangolarının en büyüğü olan Stoloto, RIA Novosti'ye verdiği demeçte, Moskova'dan bir öğrencinin tek bir sayı tahmin etmeden ‘Ya Hep Ya Hiç’ piyangosunda 56 milyon rubleden fazla para kazandığını ve "kazanan" en genç multimilyonerlerden biri olduğunu söyledi.

Moskova’da üniversite öğrencisi olan 22 yaşındaki Ekaterina Chuchelina, Stoloto'nun kazananları arasında en genç piyango multimilyonerlerinden biri oldu. ‘Ya Hep Ya Hiç’ (All or Nothing) devlet piyangosu için çevrimiçi bir bilet satın aldı ve büyük ödülü kazandı.

Ekaterina Chuchelina, daha önce de Loto oynadığını ama şansının hiç yaver gitmediğini bu güne kadar en fazla 2 500 ruble para kazandığını söyledi.

Bu sefer şansının yaver gittiğini, kazandığı para ile her şeyden önce bir av almak istediğini, ayrıca bir sürücü kursuna kaydolmayı ve gelecekte bir araba almayı planladığını söyleyen Ekaterine, ayrıca sevdiklerine yardım etmek ve en yakın arkadaşını pahalı bir hediye ile memnun etmek istediğini vurguladı.

‘Ya Hep Ya Hiç’ piyango kurallarına göre, seçilen bilet üzerinde 1'den 24'e kadar 12 sayı işaretlenmelidir. Süper ödül, tüm sayıları doğru tahmin eden veya hiç bir sayıyı doğru tahmin edemeyen kişi tarafından kazanılır.

Büyük ikramiyenin sahibi olan Ekaterina, hiç bir sayıyı doğru tutturamayarak bu ödülün sahibi oldu.

ABD'de 1.6 milyar dolarlık piyango

 

Piyangoda rekor ödül: 1.3 milyar dolar

 

Milli Piyango tarihinin en büyük ikramiyesi Denizli’deki talihliye çıktı