BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPiyangoda rekor ödül: 1.3 milyar dolar----

Piyangoda rekor ödül: 1.3 milyar dolar

Piyangoda rekor ödül: 1.3 milyar dolar
31 Temmuz 2022 - 08:49 www.finansgundem.com

Chicago yakınlarındaki bir benzin istasyonunda bilet alan şanslı ABD’li, “Mega Milyonlar" çekilişinde 1,337 milyar dolarlık rekor ödülün sahibi oldu.

ABD'de bir kişi, ülke tarihinin en yüksek piyango ödüllerinden biri olan 1,337 milyar dolar kazandı.

Chicago yakınlarındaki bir benzin istasyonunda bilet alan şanslı kişi, “Mega Milyonlar” çekilişinde rekor ödülün sahibi oldu. Bunun ABD'nin bugüne kadarki en yüksek üçüncü piyango ödülü olduğu belirtiliyor.

Verilere göre bu oyunda büyük ikramiyeyi tek başına kazanma şansı 303 milyonda bir. Ohio Piyango Dairesi Başkanı Pat McDonald, büyük ikramiyeyi kazanan talihliyle tanışmak için sabırsızlandıklarını söyledi.

Öte yandan henüz kimliği açıklanmayan talihlinin para ödülünü tek seferde alması halinde bu para 780 milyon dolara düşüyor. Talihlinin parayı azalmadan yıllar içinde taksit taksit alma seçeneği de var ama ödülün bir kısmı her halükarda vergilere gidiyor.

ABD’nin birçok eyaletinde oynanan Mega Milyonlar, ülkenin en popüler talih oyunlarından biri. 2018'de de bir kişi bu oyunda 1,5 milyar dolar kazanmıştı.

KKTC'de piyango skandalı

 

Spam klasöründe 3 milyon dolarlık piyango ödülü buldu

 

Milli Piyango'dan bütçeye aktarılan tutar denetlenmedi

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nasıralı31 Temmuz 2022 10:21

    Adamlar halkın birikimi olan helal parayı sahtekarlık yapmayıp haram demeden halka vatandaşa insanlığa dürüstçe ahlaki değerlere sahip olarak dağıtıyorlar