Kim Jong-un'un kilo verme sebebi belli oldu!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un aşırı derecede kilo verdiği görüntülere yer veren ülkenin devlet televizyonu, liderin ülkesine duyduğu üzüntüden kilo verdiğini iddia etti.

Kuzey Kore devlet televizyonu tarafından yayınlanan bir videoda, Kim Jong-un'un dramatik bir şekilde verdiği kilolarının sebebi açıklandı. Devlet televizyonu Kuzey Kore liderinin 'acı çektiği' için kilo verdiğini iddia etti.

Görüntülerde Kim'in merdivenlerden inerken oldukça zorlandığı görüldü. Aynı zamanda Kim'in kendisine büyük gelen kıyafetler giydiği de gözlerden kaçmadı.

Kim'in toplamda 44 kilo verdiği bildirildi.

Videoda Kim'in kilo kaybı için şu ifadelere yer verildi:

"Ulusu ve çocuklarının kaderini üstlenirken, yağmura ve rüzgara rağmen mücadele etmeye devam etti. Kara, yağmura ve rüzgara inatla göğüs gerdi.

Bize 'baba' tarafını gösterdi. Vücudu tamamen kurudu ve büyük bir acı çekerek insanların hayallerini gerçekleştirdi. Bu da onun 'anne' tarafıydı"

Videonun devamında Kim'in beyaz ata bindiği görüntülere yer verildi.

Kuzey Kore incelemesi yapan uzmanlar, Kim'in kilo vermesiyle açlıktan ölmek üzere olan kitlelerde empati duygusunun oluşturulmak istendiğini iddia etti. Nitekim, ülke şimdiye kadarki en büyük 'gıda krizi' ile karşı karşıya kaldı.

Kim Jong-un’un akıl almaz önlemi: Özel tuvaletiyle geziyor

Sırrı deşifre oldu: Kim Jong-un nasıl kilo verdi?