BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKim Jong-un’un akıl almaz önlemi: Özel tuvaletiyle geziyor----

Kim Jong-un’un akıl almaz önlemi: Özel tuvaletiyle geziyor

Kim Jong-un’un akıl almaz önlemi: Özel tuvaletiyle geziyor
27 Ocak 2022 - 14:48 www.finansgundem.com

Potansiyel rakiplerinin sağlık durumunu öğrenmesini engellemek isteyen Kuzey Koreli diktatör, dışkısının yanlış ellere geçmesini önlemek için portatif bir lazımlık ile seyahat ediyor.

İlginç uygulamalarıyla dikkat çeken Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un bu defa da tuvalet alışkanlığıyla gündemde.

Sözcü'de yer alan habere göre ismini vermek istemeyen Kuzey Koreli bir kaynak, Kim Jong-Un normal bir halka açık tuvaleti kullanamazmış. Bu yüzden de her gittiği yere özel portatif tuvaletini de beraberinde götürüyormuş.

Portatif tuvalet, liderin resmi konvoyundaki arabalardan birinde gizli ve gittiği her yere onunla birlikte gidiyor. Kaynak, “Tuvaletler sadece Kim Jong-un’un kişisel treninde değil, seyahat ettiği küçük veya orta boy arabalar ne olursa olsun ve hatta dağlık arazi veya kar için tasarlanmış özel araçlarda bile var. Konvoyda birden fazla araç var, bu yüzden insanlar hangisinde olduğunu söyleyemez ve tuvalet görevi gören ayrı bir araba var” dedi.

Kim Jong-Un'un potansiyel rakiplerinin sağlık durumunu öğrenmesini engellemek için bu önlemi aldığı ifade edildi.

KRALİYET AİLESİ DE TUVALET KONUSUNDA TAKINTILI

VIP’ler için ayrılmış özel bir tuvalete sahip olmak çok sıra dışı değil. Kraliçe Elizabeth de nereye giderse gitsin beraberinde giden özel bir kraliyet tuvaleti oluyor. Hatta tuvalet rulosu bile, kraliyet ailesi dışında hiç kimse tarafından kullanılmayacak şekilde işaretlenmiş.

Kraliçe dışında, Prens Charles’ın da kendisiyle birlikte giden özel bir klozet kapağı olduğu bildirildi. Kraliyet yazarı Tom Bower, Prens Charles’ın biyografisinde, tahtın varisinin kendi yatağı, klozet kapağı, kadife tuvalet kağıdı ile geldiğini iddia etti.

Bununla birlikte, bir Avustralya radyo programında özel tuvalet düzenlemeleri hakkında soru sorulduğunda, prens konuyla alay edip iddiaları reddetmişti.

Sırrı deşifre oldu: Kim Jong-un nasıl kilo verdi?

 

Kim Jong-Un'dan yeni talimat: Kendi dışkınızı gübre olarak kullanın

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)