İşte finansçıların tercihi!

Deniz Faktoring Genel Müdürü Fikret Özdemir, finans dünyasının giyim trendini Finansgundem.com'a anlattı

BERRİN UYANIK BEKAR/FİNANSGUNDEM.COM

Deniz Faktoring Genel Müdürü Fikret Özdemir Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 1981 yılında Pamukbank Teftiş Kurulu’nda kariyerine başladı. Bankacılık hayatına genel müdürlük ve şubelerde üstlendiği müdürlük görevleriyle devam etti. ÖZDEMİR, 1997 yılında katıldığı DenizBank ailesinde ise İzmir Şube Müdürü olarak görev başladı.  Bankanın yeniden yapılanma sürecinde Ege Bölge Müdürlüğü’nü kurdu. 1 Aralık 2002’den sonra Kurumsal Pazarlama GMY’liği görevini (Ege, Akdeniz, İstanbul 3.Bölge ve Genel Müdürlük Kurumsal Pazarlama’dan sorumlu olarak) üstlenen ÖZDEMİR, Yeni Rota 2004 kapsamında Kurumsal Bankacılık Grubu’nun kuruluşunu da başarıyla gerçekleştirdi. Mayıs 2004 tarihinden itibaren de Deniz Faktoring Genel Müdürü olarak görevini sürdürüyor. Evli ve 20 yaşında bir oğlu olan Özdemir’i profesyonel iş yaşamı dışında da tanımak istedik.

ÖZDEMİR FİNANSGÜNDEM.COM'a samimi açıklamalarda bulundu.

Özdemir oğlu ile bir arada olmaktan ve birlikte vakit geçirmekten çok büyük keyif alıyor. “Bu yaşlara geldikten sonra zaten çok fazla vakit ayıramıyorum” diyen Özdemir önemli olanın birlikte vakit geçirmek olduğunun vugruluyor. Oğluyla birlikte sinemaya gitmenin çocukluktan gelen bir alışkanlık olduğunu belirten Özdemir, hangi filme gideceklerinin kararını genelde oğlunun verdiğini söylüyor. Her ikisinin de tercihi ise komedi filmlerinden yana. ..

Bunun yanı sıra her ne kadar yaz aylarında yapılacak bir aktivite olsa da Özdemir ailesi birlikte bisiklete binmeyi de çok seviyor ve her ikisi de Beşiktaş’lı olduğu için birlikte maça gitmekten çok büyük keyif alıyorlar.

Finansçılar arasındaki giyim trendini Özdemir’e sorduğumuzda genelde Vakko’dan giyindiklerini ve hepsinin klasik koyu renk ceket takım, beyaz gömlek ve klasik kravatları tercih ettiklerini söylüyor. Bu tarz giyime 29 yıldır alıştığını belirten Özdemir, haftasonları spor kıyafet giydiği zaman çok mutlu olduğunu ifade ediyor. 

Özdemir ailesiyle gidilecek en güzel mekanlardan birinin İstanbul Boğa'ı çevresi olduğunu ve ailesiyle birlikte Del-Mare restorana gitmekten keyif aldığını söylüyor. Bu restoranda çok çok rahat ettiğini ve keyif aldığını belirtten Özdemir'in diğer önemli mekanları ise Karaköy Balıkçı... Özdemir, Karaköy Balıkçı'sından Eski İstanbul’un tamamının görülebildiğini ve bunun çok keyif verici olduğunu söylüyor.

FİNANSGÜNDEM /ÖZEL