Fikret Orman'dan şok ses kaydı açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kendisi ve Vodafone Arena ile ilgili konuşmaları içeren ses kayıtları iddiası hakkında konuştu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kendisi ve yapım aşamasında olan Vodafone Arena ile ilgili Başbakan Tayyip Erdoğan ve Hasan Gürsoy arasında geçtiği iddia edilen konuşmaları içeren ses kayıtları hakkında konuştu.

Fikret Orman, ses kaydında geçen “Gezi Parkı eylemleri sırasında Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'ya kızan Başbakan’ın, stat inşaatını durdurma mesajı mı verdiği” iddialarına yönelik olarak, , "Biz bu stadı yapmak için her şeye göğüs gerdik. Ne zorluklar çektiğimi de herkes görsün. Her şeye rağmen ben bu stadı bitireceğim” dedi.

‘Ne zorluklar çektiğimi herkes görsün’

Habertürk’ün haberine göre, Orman Biz bu stadı yapmak için her şeye göğüs gerdik. Ne zorluklar çektiğimi de herkes görsün. Her şeye rağmen ben bu stadı bitireceğim. Biz bu yola baş koyduk” diye konuştu. Ses kaydının yayınlanmasının ardından kendisine yönelen tepkiler için “Bilip bilmeden konuşuluyor, tenkit ediliyor” diyen Orman, internete sızan tapelerdeki iddialar konusunda da “Bizim hakkımızda kimin ne düşündüğü önemli değil, biz işimize bakıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

İŞTE TAPELERDEKİ O İDDİALAR