Dr. Önder Halisdemir’i duygulandıran veda

Aktif Bank’taki çalışma arkadaşları görevinden istifa eden genel müdürleri Dr. Önder Halisdemir onuruna yemek verdi

FINANSGUNDEM.COM – ÖZEL
 
Aktif  Bank Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Dr. Önder Halisdemir’e çalışma arkadaşları tarafından bir veda yemeği verildi. Les Ottomans’da Halisdemir onuruna düzenlenen geceye Aktif  Bank Genel Müdür Yardımcıları ve iştirak şirketlerin Genel Müdürleri tam kadro katıldı. Keyifli ve heyecanlı geçen yemekte duygusal anlar yaşandı. Ekip arkadaşlarının özel olarak hazırlattıkları Halisdemir resimli pasta dikkat çekti. Türk Sanat Müziği dinletisinin yer aldığı, çeşitli hediyelerin takdim edildiği veda yemeğinde, anılar konuşuldu, 8 yılın muhasebesi de yapıldı.



Onuruna düzenlenen gece için ekip arkadaşlarına “Biz suya yazı yazmadık. Ayrılmama üzülmeyin, dert etmeyin. Siz de ben de idealler için çalıştık, para için, birilerini memnun etmek için değil. İdealler bir yere gitmiyor” diyerek teşekkür eden Dr. Önder Halisdemir, konuşmasında şunları söyledi:

“İşlerin versiyon 1.0 ve 2.0 ları benim kurgu ve yönetimimde oldu. Aktifbank ve iştiraklerinin versiyon 3.0’ını siz yapacaksınız.  Yola çıkarken 5 şeritli otobanın en önünde yolu kapamış şekilde TIR’lar yani büyük bankalar vardı. Arkasında kamyonlar yani iri ortalar, sonra minibüsler, arkada arabalar, onun arkasında da bizim ufaklık vardı. Bunlar geçit vermiyordu. Sollayacak yol yoktu. Arkada 10 km ile seyir halindeydik. Beraber önce aracı offroad’a uygun hale getirdik ve asfalttan ayrıldık. Yolda hem aracımızı takviye ettik hem de sürüş tekniklerimizi geliştirdik. Asfalta paralel giderek önümüzdeki arabaları, minibüsleri ve kamyonları geçtik. Tekrar asfalta dönülürse, kafilenin sonuna dönülür. Artık araç da asfalt değil offroad aracı. Asfaltta çok benzin harcar. Aracı asfalta sokmayın çünkü biz kendi yolumuzu yaptık. Zaten artık bankalar da asfaltta gidemeyecekler. Onlar için de eski rahat düzen bitiyor. Son yıllar da bunun teyidi şeklinde…”